ماجراجویی در زیر آب: راهنمای کامل بازدید از آکواریوم استانبول - Mysafar Mag

آکواریوم استانبول: پنجره ای به دنیای ناشناخته های دریایی

mysafar 7 مرداد 1403 0 comment
آکواریوم استانبول

آکواریوم استانبول یکی از جذاب ترین و دیدنی ترین مکان های گردشگری در ترکیه است که هر ساله هزاران گردشگر را به خود جذب می کند. این آکواریوم با مجموعه ای بی نظیر از موجودات دریایی و محیط های شبیه سازی شده، تجربه ای فراموش نشدنی را برای بازدیدکنندگان فراهم می کند. در این مقاله از مجله مای سفر، به بررسی بخش های مختلف آکواریوم و نکات مهم برای بازدید از آن می پردازیم. اگر قصد بازدید از این آکواریوم بی نظیر را دارید، حتما خرید بلیط هواپیمای استانبول را در برنامه های خود قرار دهید تا از این جاذبه شگفت انگیز لذت ببرید.

تاریخچه و معرفی آکواریوم استانبول

آکواریوم استانبول یکی از بزرگترین و جذاب ترین آکواریوم های موضوعی جهان است که در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد. این آکواریوم با داشتن بیش از ۱۷۰۰۰ موجود آبزی و غیر آبزی از ۱۵۰۰ گونه مختلف، تجربه ای بی نظیر از دنیای زیر آب را برای بازدیدکنندگان فراهم می کند.

این آکواریوم در محله فلوریا، منطقه باکیرکوی، در نزدیکی دریای مرمره و فرودگاه بین المللی آتاتورک قرار دارد. فاصله این آکواریوم تا مرکز شهر استانبول حدود ۲۰ کیلومتر است و دسترسی به آن از طریق وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس و تاکسی امکان پذیر است. برای رسیدن به این آکواریوم، می توانید از میدان تکسیم سوار اتوبوس های تکسیم – باکیرکوی شوید و در ایستگاه ساحل یدیکوله پیاده شوید. سپس با اتوبوس به آکواریوم بروید.

بخش های مختلف آکواریوم

آکواریوم استانبول با داشتن ۱۷ بخش مختلف، تجربه ای قشنگ از دنیای زیر آب را برای بازدیدکنندگان فراهم می کند. هر بخش این آکواریوم به شبیه سازی محیط های زیستی مختلف از سراسر جهان اختصاص دارد. در ادامه به معرفی این بخش ها می پردازیم:

دریای سیاه  (Black Sea)

بخش دریای سیاه در آکواریوم استانبول یکی از اولین بخش هایی است که بازدیدکنندگان با آن مواجه می شوند. در اینجا می توانید انواع ماهی ها و موجودات دریایی خاص این منطقه را مشاهده کنید و با اکوسیستم دریای سیاه آشنا شوید.

یکی از جذاب ترین موارد در این بخش، ماهی استروژن روسی است که به دلیل تخم های سیاه معروف خود (کویار) شناخته می شود. این ماهی یکی از گونه های نادر است که از زمان دایناسورها باقی مانده و اسکلت آن از استخوان و غضروف تشکیل شده است. همچنین، بازسازی کشتی نوح یکی از جاذبه های دیدنی این بخش است که توجه بسیاری از بازدیدکنندگان را به خود جلب می کند.

تنگه بسفر  (Bosphorus)

بخش تنگه بسفر در آکواریوم استانبول یکی از بخش های جذاب و دیدنی است که به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های این تنگه معروف می پردازد. تنگه بسفر که استانبول را به دو بخش آسیایی و اروپایی تقسیم می کند، دارای تنوع زیستی فراوانی است و این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا این تنوع را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

در این بخش می توانید انواع ماهی ها و موجودات دریایی خاص تنگه بسفر را مشاهده کنید. یکی از جذاب ترین موارد در این بخش، ماهی های رنگارنگ و مرجان های زیبا هستند که با طراحی های منحصر به فرد و نورپردازی های خاص، تجربه ای بی نظیر از دنیای زیر آب را برای بازدیدکنندگان فراهم می کنند. همچنین، تونل شیشه ای این بخش به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که از نزدیک با موجودات دریایی آشنا شوند و احساس کنند که در اعماق تنگه بسفر در حال شنا هستند.

داردانل  (Hellespont)

بخش داردانل در آکواریوم استانبول به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های تنگه داردانل اختصاص دارد. تنگه داردانل که به نام تنگه چناق قلعه نیز شناخته می شود، یکی از مهم ترین مسیرهای آبی جهان است که دریای اژه را به دریای مرمره متصل می کند. این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا تنوع زیستی و زیبایی های این منطقه را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

دریای اژه  (Aegean Sea)

بخش دریای اژه در آکواریوم استانبول به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های این دریای زیبا می پردازد. دریای اژه که بین ترکیه و یونان قرار دارد، با آب های زلال و شفاف خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی زیبا است. این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا تنوع زیستی و زیبایی های این منطقه را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

کانال سوئز  (Suez Canal)

بخش کانال سوئز در آکواریوم استانبول یکی از بخش های زیبا و جذاب است که به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های این کانال معروف می پردازد. کانال سوئز که دریای مدیترانه را به دریای سرخ متصل می کند، یکی از مهم ترین مسیرهای آبی جهان است و این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا تنوع زیستی و زیبایی های این منطقه را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

یکی از جذاب ترین موارد در این بخش، نمایشگاه های تعاملی است که به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد تا با لمس و مشاهده نزدیک موجودات دریایی، تجربه ای واقعی و آموزشی داشته باشند. همچنین، ماکت های دقیق و بزرگ از کشتی ها و ساختارهای کانال سوئز به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد تا با تاریخچه و اهمیت این کانال آشنا شوند.

دریای سرخ  (Red Sea)

بخش دریای سرخ در آکواریوم استانبول یکی از بخش های جذاب و دیدنی است که به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های این دریای گرم و شفاف می پردازد. دریای سرخ با آب های گرم و شفاف خود، زیستگاه انواع مرجان ها و ماهی های رنگارنگ است و این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا تنوع زیستی و زیبایی های این منطقه را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

یکی از جذابترین موارد در این بخش، صخره های مرجانی زیبا است که با طراحی های منحصر به فرد و نورپردازی های خاص، تجربه ای بی نظیر از دنیای زیر آب را برای بازدیدکنندگان فراهم می کنند. همچنین، ماهی های رنگارنگ و بزرگ که در این بخش به نمایش گذاشته شده اند، توجه بسیاری از بازدیدکنندگان را به خود جلب می کنند.

اقیانوس هند  (Indian Ocean)

بخش اقیانوس هند در آکواریوم فلوریا یکی از بخش های جذاب و دیدنی است که به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های این اقیانوس پهناور می پردازد. اقیانوس هند با تنوع زیستی فراوان خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است و این بخش از آکواریوم تلاش می کند تا این تنوع را به بازدیدکنندگان نشان دهد.

کانال مالاکا  (Malacca Strait)

در این بخش می توانید موجودات دریایی و زیستگاه های کانال مالاکا را ببینید. این کانال یکی از مهم ترین مسیرهای آبی جهان است که اقیانوس هند را به دریای چین جنوبی متصل می کند.

دریای مرمره  (Coral Sea)

این بخش به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های دریای مرمره می پردازد. دریای مرمره با آب های گرم و زیبای خود، زیستگاه انواع مرجان ها و ماهی های رنگارنگ است.

اقیانوس آرام  (Pacific Ocean)

در این بخش می توانید موجودات دریایی و زیستگاه های اقیانوس آرام را مشاهده کنید. اقیانوس آرام بزرگترین اقیانوس جهان است و تنوع زیستی فراوانی دارد.

اقیانوس اطلس  (Atlantic Ocean)

این قسمت به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های اقیانوس اطلس اختصاص دارد. اقیانوس اطلس زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است.

کانال پاناما  (Panama Canal)

در این بخش می توانید موجودات دریایی و زیستگاه های کانال پاناما را ببینید. کانال پاناما یکی از مهم ترین تنگه های جهان است که اقیانوس اطلس را به اقیانوس آرام متصل می کند.

جزایر گالاپاگوس  (Galapagos Islands)

این بخش به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های جزایر گالاپاگوس می پردازد. جزایر گالاپاگوس با تنوع زیستی فراوان خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است.

اقیانوس جنوبی  (Southern Ocean)

در این بخش می توانید موجودات دریایی و زیستگاه های اقیانوس جنوبی را مشاهده کنید. اقیانوس جنوبی با آب های سرد خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است.

قطب شمال  (Arctic)

این بخش به نمایش موجودات دریایی و زیستگاه های قطب شمال اختصاص دارد. قطب شمال با آب های یخ زده خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است.

قطب جنوب  (Antarctic)

در این بخش می توانید موجودات دریایی و زیستگاه های قطب جنوب را ببینید. قطب جنوب با آب های سرد و یخچال های یخی خود، زیستگاه انواع ماهی ها و موجودات دریایی است.

جنگلهای بارانی (Rainforest)

این بخش به شبیه سازی جنگل های بارانی آمازون و نمایش موجودات زیستی این مناطق می پردازد. در اینجا می توانید انواع گیاهان و حیوانات جنگلی مانند مارها، قورباغه ها و پرندگان رنگارنگ را ببینید.

نکات مهم برای بازدید از آکواریوم استانبول

ساعت کاری آکواریوم در روزهای کاری از ساعت 10 صبح تا 7 شب و در تعطیلات آخر هفته از 10 صبح تا 10 شب باز است. قیمت بلیط آکواریوم استانبول برای بزرگسالان 200 لیر ترکیه و برای کودکان 2 تا 12 سال 165 لیر ترکیه است. کودکان زیر 2 سال می توانند به صورت رایگان وارد شوند.

نکات ایمنی و قوانین بازدید

  • بازدیدکنندگان می توانند در هر منطقه ای عکس بگیرند و به مدت نامحدود توقف کنند.
  • نیازی به بردن لباس گرم نیست، زیرا مجموعه مجهز به سیستم کنترل دما است.
  • در نزدیکی مخازن حاوی شکارچیان، نباید آب را با دست لمس کنید.
  • تغذیه جانداران دریایی به شدت ممنوع است.

نحوه رفتن به آکواریوم فلوریا استانبول

آکواریوم فلوریا استانبول در محله فلوریا در منطقه باکرکوی واقع شده است و دسترسی به آن از طریق وسایل حمل و نقل عمومی بسیار آسان است. برای رسیدن به آکواریوم می توانید از اتوبوس، مترو و تاکسی استفاده کنید.

  • اتوبوس: از میدان تکسیم می توانید سوار اتوبوس های تکسیم – باکیرکوی شوید و پس از ۱۷ ایستگاه به ایستگاه ساحل یدیکوله (Yedikule Coast) برسید. سپس با اتوبوس BN1 هالکالی استیشن (BN1 Halkalı İstasyon) به آکواریوم استانبول بروید.
  • مترو: از ایستگاه مترو تکسیم سوار خط M2 مترو شوید و در ایستگاه ینیکاپی از مترو پیاده شوید. سپس میتوانید با اتوبوس یا تاکسی به آکواریوم برسید.

پارکینگ

این محل دارای پارکینگ بزرگی با ظرفیت 1200 وسیله نقلیه است که در مساحتی بالغ بر 32000 متر مربع قرار دارد. این پارکینگ به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که بدون نگرانی از جای پارک، از بازدید خود لذت ببرند.

اطلاعات تماس و وبسایت رسمی آکواریوم استانبول.

آدرس: Senlikkoy Mahallesi, Yesilkoy Halkali Cad. No 93, Florya, Istanbul, Turkey

وبسایت رسمی  www.istanbulakvaryum.com

نحوه رزرو بلیط ها و تورها

برای رزرو بلیط ها و تورهای آکواریوم استانبول، می توانید به سایت خرید بلیط آکواریوم استانبول مراجعه کنید. در این وبسایت، امکان خرید بلیط به صورت آنلاین و استفاده از تخفیف های ویژه وجود دارد. همچنین، می توانید از طریق آژانس های مسافرتی معتبر نیز بلیط ها و تورهای مختلف را رزرو کنید.

سوالات پرتکرار در مورد آکواریوم استانبول

چقدر زمان برای بازدید از آکواریوم نیاز است؟

بازدید کامل از آکواریوم معمولاً حدود 2 تا 3 ساعت طول می کشد.

آیا میتوانم در آکواریوم عکس بگیرم؟

بله، بازدیدکنندگان می توانند در هر منطقه ای عکس بگیرند و به مدت نامحدود توقف کنند.

نظر بدهید
لطفا تمامی موارد خواسته شده را وارد نمایید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

وارد کردن موارد ضروری الزامیست.